PHP Kodlama Hatası - Yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üyelik Yaşı
4 Ay
Mesajlar
367
Tepki Puanı
154
Ödül
56
Banner.php dosyasını bunla değiştir. http://siteadresi.com/banner.php?id=1&linkver=1 linkver=1 karşısındaki 2 yapınca değişir URL adresi. İframe içerisinde resme link vermiş olursun.

PHP:
<?php

$cek = $_GET['id'];

$linkver = $_GET['linkver'];

if($linkver == 1){//linkver 1 se burası çalışır
    $url = "https://tr.link";  
}elseif($linkver == 2){ //linkver 2 se burası çalışır
    $url = "https://digersite.com";  
}
elseif($linkver == 3){ //liver 3 se burası çalışır
    $url = "https://digersite3.com";  
}else{//Eger linkver karşısında bir şey yoksa bura çalışır
    $url = "https://bos.com";  
}


echo "<a href=".$url."><img src=".$cek.".png></a>";

?>
İframe kısmıda böyle olacak
HTML:
<iframe scrolling="no" frameborder="0" src="http://bedavareklam.ml/1/banner.php?id=2&linkver=1" style="overflow:hidden;width:468;height:69;"></iframe>
 

Üyelik Yaşı
5 Ay
Bakiye
20,11 TL
Mesajlar
213
Tepki Puanı
67
Ödül
41
Yaş
22
Konum
İstanbul
Banner.php dosyasını bunla değiştir. http://siteadresi.com/banner.php?id=1&linkver=1 linkver=1 karşısındaki 2 yapınca değişir URL adresi. İframe içerisinde resme link vermiş olursun.

PHP:
<?php

$cek = $_GET['id'];

$linkver = $_GET['linkver'];

if($linkver == 1){//linkver 1 se burası çalışır
    $url = "https://tr.link"; 
}elseif($linkver == 2){ //linkver 2 se burası çalışır
    $url = "https://digersite.com"; 
}
elseif($linkver == 3){ //liver 3 se burası çalışır
    $url = "https://digersite3.com"; 
}else{//Eger linkver karşısında bir şey yoksa bura çalışır
    $url = "https://bos.com"; 
}


echo "<a href=".$url."><img src=".$cek.".png></a>";

?>
İframe kısmıda böyle olacak
HTML:
<iframe scrolling="no" frameborder="0" src="http://bedavareklam.ml/1/banner.php?id=2&linkver=1" style="overflow:hidden;width:468;height:69;"></iframe>
Evet bu sefer oldu fakat iframe içerisinde açılıyor site..
 

Üyelik Yaşı
5 Ay
Bakiye
20,11 TL
Mesajlar
213
Tepki Puanı
67
Ödül
41
Yaş
22
Konum
İstanbul
Yapacak bir şey yok :D Sen böyle istedin, en basit yolu resmi random yapmak. Neden bu kadar uzatıyorsun hocam anlamadım :( Boş yere php yoruyorsun
Dostum gerçekten de dediğin gibi yaptım ya olacak gibi değil :D resmi random yapıp link verdim :D Seni de o kadar yordum dostum teşekkür ederim herşey için.. ? http://bedavareklam.ml/1/ bu şekilde görebilirsin :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst