php si iyi olan varsa konuya davetli


Üyelik Yaşı
9 Ay
Mesajlar
404
Tepki Puanı
190
Ödül
56
$ch = curl_init('Api Link Girilecek');

Şifresiz araçlar scripti yazıyorum yukarıda Api Link Girilecek yazan yeri db ye baglıyamıyorum.
Script nasıl yazıyorsun? oraya db bağlanmaz, veri çekeceksen önce bağlantıyı kuracaksın sonra veri çekeceksin.
 

Black Clover

Banlı Üye

Üyelik Yaşı
8 Ay
Bakiye
0,00 TL
Mesajlar
304
Tepki Puanı
74
Ödül
41
şifresiz araçlarda kardeşim db gerkemiyor çunki sql yoktur orayı api baglantısını yazacaskın
 

Üyelik Yaşı
9 Ay
Mesajlar
494
Tepki Puanı
212
Ödül
61
Konum
PHP
Oraya api link girilecegini biliyorum.Fakat admin panelinden api link güncelleme olacak.Dosya ile ugrasılmayacak.Yazdıgım script gelişmiş bi script satışa sunacagım.
 

Black Clover

Banlı Üye

Üyelik Yaşı
8 Ay
Bakiye
0,00 TL
Mesajlar
304
Tepki Puanı
74
Ödül
41
Oraya api link girilecegini biliyorum.Fakat admin panelinden api link güncelleme olacak.Dosya ile ugrasılmayacak.Yazdıgım script gelişmiş bi script satışa sunacagım.
kardeşim senin yaptığın iş ters yav baya karışık ne uğraşıyorsunki öyle

Oraya api link girilecegini biliyorum.Fakat admin panelinden api link güncelleme olacak.Dosya ile ugrasılmayacak.Yazdıgım script gelişmiş bi script satışa sunacagım.
sen tam olarak ne yapmaya çalışıyorsun pm den detaylı anlatırmısın
 
Üst
Bibors Borsa, Döviz ve Kripto para hakkında her şey.